matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Rozwiąż zagadnienie (Transformaty)
Michał:
ξ=x−y η=2y+x u
(ξ,η)
=[f(ξ)+g(η)]e
−ξ
u(x,0)=xe
−x
u'
y
(x,0)=3e
−x
Pomóżcie nie ogarniam nic z tego
krok po kroku
Sesja tuż tuż
Trzeba rozwiązać te zagadnienia ale jak
?
10 sty 19:39
Michał:
?
11 sty 17:05