matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytmy
Kasiiia:
log
5
4 − log
5
500 = ? wyszło mi −3, ale nie wiem, czy to dobrze zrobiłam
14 sty 15:59
Julek:
4
2
1
log
5
= log
5
= log
5
= −3
500
250
125
dobrze Ci wyszło
14 sty 16:25
Kasiiia:
dzięki
14 sty 16:37