matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Wyłącz czynnik przed znak pierwiastka
KupMiKebsa:
√
72
=
3
√
48
=
8 sty 18:26
Janek191:
√
72
=
√
36*2
=
√
36
*
√
2
= 6
√
2
8 sty 18:28
Janek191:
3
√
48
=
3
√
8*6
=
3
√
8
*
3
√
6
= 2
3
√
6
8 sty 18:29
KupMiKebsa:
dzięki
8 sty 18:38