czy mozna tak zrobic?
Adrian69: czy mozna tak zrobic?
5x2=x
5x2+x=0
7 sty 22:03
Metis: Adrianie69 , nie.
7 sty 22:04
5-latek:
7 sty 22:04
Adrian69: to jak mozna zrobic
7 sty 22:05
Adamm: 5x2=x
5x=1 lub x=0
x=1/5 lub x=0
7 sty 22:05
SEKS INSTRUKTOR : 5x2=x
5x2 − x = 0
x *(5x−1)=0
x1 = 0 x2 = 1/5
ELO ZIOM
7 sty 22:06
5-latek: 5x2−x=0 ⇒ x(5x−1)=0 ⇒x=0 lub 5x−1=0 ⇒x= .....
7 sty 22:06
Adrian69: Dzięki Adam jesteś spoko, pozdrów Ewę, pomyliło mi sie po prostu glupi blad
7 sty 22:06
7 sty 22:06
SEKS INSTRUKTOR : Adrian69 nie bądź taki 69 i do przodu, bo ci delty zabraknie
7 sty 22:08