matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Funkcje liniowe cz. 2
Basia:
Wyznacz wzór funkcji liniowej która spełnia podane warunki. f=(
1
3
) =3 i f(−
2
3
) =0.
7 sty 17:00
5-latek:
1
2
Napisz rownanie prostej przechodzacej przez dwa punkty A=(
,3) i B= (−
,0)
3
3
7 sty 17:16