exp (2−n)−1 | ||
Lim | Cały czas wychodzą mi symbole nieoznaczone ![]() | |
3−n |
1 | ||
t= | ||
n |
exp(2t)−1 | ||
limt→0 | ||
3t |
exp(2t)−1 | 2t | |||
limt→0 | * | |||
2t | 3t |
exp(2−n)−1 | ||
limn→∞ | ||
3−n |
exp(2−n)−1 | 2−n | |||
limn→∞ | * | |||
2−n | 3−n |
exp(2−n)−1 | 2 | |||
limn→∞ | *( | )−n | ||
2−n | 3 |
exp(2−n)−1 | ||
limn→∞ | ||
2−n |
et−1 | ||
limt→0 | =1 | |
t |
2 | 3 | |||
limn→∞( | )−n=limn→∞( | )n→∞ | ||
3 | 2 |
x | ||
limn→∞(1+ | )n | |
n |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |