omen: ||x|-6|=8
||x|-1|≤2
6 lis 20:51
kiki:
1/ I x I - 6 = 8 lub I X I -6 = - 8
I x I= 14 lub I x I = - 2 ---sprzeczne
x = 14 lub x = - 14
6 lis 21:01
kiki:
I x I -1 ≤ 2 i I x I - 1 ≥ - 2
I x I ≤ 3 i I x I ≥ - 1 x∈ R
x ≤ 3 i x ≥ - 3
x ⊂ < - 3 , 3 > i x∈ R
ostatecznie
x ⊂ <- 3 , 3 >
6 lis 21:11
omen: dzieki kiki

mam jeszcze taki przykład:
||x+1|-4|=3
6 lis 21:19
kiki: to podobnie

popróbuj sama co

wierzę ,ze Ci sie uda
6 lis 21:32
Marysia: Ja Ci pomogę Omen, ty leniwa dziewucho!
Ix+1I-4=3 v Ix+1I-4= -3
Ix+1I=7 V Ix+1I=1
x+1=7 v x+1=-7 v x+1=1 v x+1=-1
x=6 v x= -8 v x=0 v x=-2
6 lis 22:14
Marysia: Omen, podziękowałabyś mi! Jesteś wyjątkowo niemiłą dziewczynką. To ja sie trudzę, pomagam
ci i nie doczekam się prostego słowa dziękuję! Oj, nieładnie! Bardzo nieładnie!
Wstydziłabyś się, Omen!
6 lis 22:26