matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Pole
Omlet:
Ile kostek o wymiarach 21,5cm na 14,8cm potrzeba aby wypełnić prostokąt o wymiarach 5,5m na 6,6m?
6 sty 18:10
5-latek:
100cm=1m
5,5m*6,6m
x=
= wez kalkulator i licz
0,215m*0,148m
6 sty 18:25