x | x | |||
f(x)=cos | , g(x)=sin | |||
2 | 2 |
π | π | |||
Obliczyłam i wyszło mi, że w równaniu x= | dla x ∊ <0;2π>, a nierówność x<2kπ + | , | ||
2 | 2 |
π | ||
czyli f(x)<g(x) w przedziale ( | ;2π) | |
2 |
π | x | x | ||||
przecinać w x= | , tak? Tylko jak narysować cos | i sin | ? | |||
2 | 2 | 2 |
x | x | |||
Tylko znów mam problem z narysowaniem cos | i sin | . ![]() | ||
2 | 2 |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |