−3 | −√6 | |||
x12 + x22 = ( x1 + x2)2 − 2 x1*x2 =( | )2 − 2* | = | ||
√6 | √6 |
9 | 9 + 12 | 21 | 7 | |||||
= | + 2 = | = | = | |||||
6 | 6 | 6 | 2 |
3−√33 | ||
x1= | ||
2√6 |
3+√33 | ||
x2= | ||
2√6 |
3−√33 | 3+√33 | |||
x12+x22=( | )2+( | )2= | ||
2√6 | 2√6 |
9−2√33+33 | 9+2√33+33 | 84 | 7 | ||||
+ | = | = | |||||
24 | 24 | 24 | 2 |
3 | ||
Tam powinno być ( | )2 ![]() | |
√6 |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |