5 sty 16:56
jopek: nikt nie patrzył?
5 sty 17:14
===:
a z jakiego śmietnika wygrzebałeś ten arkusz?
5 sty 17:37
jopek: kolejne zadanie:
W prostokącie ABCD, o bokach długości |AB| = |CD| = 1 i |AD| = |CB| = π, zakreślono z
wierzchołka
D okrąg o promieniu 3,14. Wskaż zdanie prawdziwe.
A. Okrąg ten jest styczny do prostej, przechodzącej przez punkty A, B.
B. Okrąg ten przechodzi przez jeden z wierzchołków prostokąta ABCD.
C. Okrąg ten nie ma punktów wspólnych z bokiem BC.
D. Okrąg ten przecina bok AD w jednym punkcie.
pasuje mi odp.Ω a w odpowiedzi jest di
5 sty 17:38
jopek: z płyty dołaczonej do zbioru zadan nowej ery
5 sty 17:39
===:
a to zadanie z pułapką ... π≠3,14 tylko ciutkę więcej
5 sty 17:52
jopek: no fakt dałem się złapać,ale w pierwszym jest błąd prawda?
5 sty 17:57
===:
prawda
A co sądzisz o odpowiedzi C
5 sty 18:03
jopek: zgadza się czyli znowu jest błąd w odpowiedziach, rzeczywiście jakieś dziwne te zadania
5 sty 18:15
===:
wczytaj się dokładnie
5 sty 18:26
jopek:

wedlug mnie nie ma punktow wspolnych z bokiem iBC
5 sty 18:40
jopek: ma jeden mialo byc
5 sty 18:41
jopek: nie no fuck nie ma
5 sty 18:41
jopek: czyli bedzie c
5 sty 18:41
izipizi: |AB|=1
5 sty 18:44
jopek: ta juz wiem zle oznaczylem
5 sty 18:50