matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomocy!
KIZZN:
lim(x→−2) =(x
5
+4x
4
+5x
3
+3x
2
−4)/(x
3
+4x
2
+7x+6)
5 sty 16:46
Mariusz:
licznik −32+64−40+12−4=−76+76 mianownik −8+16−14+6=−22+22 Skróć ułamek
6 sty 13:59