matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Boki prostokąta
BABEBLU:
W prostokącie o bokach długości 6 i 8 sinsu kąta między przekątna, a krótszym bokiem wynosi ..
4 sty 21:14
5-latek:
4 sty 21:17
Eta:
d= 10
8
sinα=
=0,8
10
4 sty 21:22
BABEBLU:
Dziękuję
4 sty 21:25