matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
asymptota
studentka :
wyznacz asymptotę funkcji + wykres f(x)=
x
1−x
2
f(x)= u{x
3
}{(x−1)
2
4 sty 14:39
Janek191:
x
f(x) =
1 − x
2
x
3
f(x) =
?
( x − 1)
2
4 sty 15:51
studentka :
tak
4 sty 15:57