3 | π | |||
sin | π + cos | = | ||
4 | 3 |
5 | 7 | |||
sin | π − cos | π = | ||
6 | 3 |
π | 3 | |||
tg | *ctg | = | ||
4 | 4 |
√2 | 1 | √2 + 1 | ||||
w = sin 135o + cos 600 = cos 45o + cos 60o = | + | = | ||||
2 | 2 | 2 |
5π | 7π | |||
sin | − cos | = sin 150o − cos 420o = sin ( 90o +60o) − cos (360o + 60o) = | ||
6 | 3 |
π | 3 | |||
tg | *ctg | π = tg 45o *ctg 135o = 1* ctg( 90o + 45o) = −tg 45o = − 1 | ||
4 | 4 |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |