Problem z logarytmem
logarytek: n= Log1+5100 2
Nie wiem jak to ugryźć, kompletna blokada, może ktoś mógłby wyjaśnić?
3 sty 20:42
Janek191:
Jaka jest podstawa logarytmu ?
3 sty 20:43
logarytek: 1+5/100
3 sty 20:45
logarytek: jest jakiś pomysł?
3 sty 20:59
Janek191:
| | 1 | | 1 | |
= |
| = |
| |
| | | | log2 21 − log2 20 | |
3 sty 21:02
5-latek: log220= 2+log25
Mozna byloby sie tez pokusic o takie rozpisanie
3 sty 21:07
logarytek: Przyznam szczerze, że zamiast mi się rozjaśniać to idzie to w innym kierunku.
3 sty 21:11
Adamm: logarytek, nie ma co tłumaczyć, nie było żadnego pytania, z samym logarytmem też nie można
nic zrobić
3 sty 21:13