matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Wyznacz A∪B, A∩B, A\B, B\A gdy;
Czechu:
POMOCY Wyznacz A∪B, A∩B, A\B, B\A gdy; a) A= (−2;4), B={3;5} b) A= (−
∞
;3, B=(2;6} c) A= (−
∞
;5), B= {5;+
∞
)
3 sty 19:40