matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz
ninka:
32!
20! * 14!
3 sty 19:11
Adamm:
32!
32*31*30*29*28*27*26*25*24*23*22*21
=
=
20!14!
14*13*12*11*10*9*8*7*6*5*4*3*2
=4*31*5*29*3*23=1240620
3 sty 19:17
ninka:
dzieki
3 sty 19:18