matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Wyznacz okres podstawowy funkcji
MarleneDietrich:
Wyznacz okres podstawowy funkcji 3sin3/4x Jak to wyznaczyć
?
3 sty 16:45
Jerzy:
8
3/4T = 2π ⇔ T =
π
3
3 sty 17:34
MarleneDietrich:
sinx + cos
√
3
x ? T = 2π + 2
√
3
π /3
?
3 sty 18:34
MarleneDietrich:
pomoże ktoś
?
3 sty 19:24
poziomka:
https://matematykaszkolna.pl/forum/340872.html
3 sty 19:27