matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
:)
Bartek:
we wspólnym układzie współrzędnych naszkicuj wykresy funkcji f(x)=
√
x
oraz g(x) = x, a następnie podaj zbiór rozwiązań równania
√
x
=x
3 sty 15:43
Adamm:
x∊{0; 1}
3 sty 15:49
Bartek:
czyli bierze sie pod uwagę miejsca przeciecia?
3 sty 17:39