matma
Mateusz: Zadanie 97 : dana funkcja f (x)=2x2−x+3 . Wartosc funkcji dla x=pierwiastek z 2 wynosi
A)7−pierwiastek z 2 B) pierwiastek z 2 −33 C) 6i pierwiastek z 2 D)7 I pierwiastek z 2
2 sty 08:59
Mateusz: Prosze was on obliczenia
2 sty 09:08
Janek191:
f(√2) = 2*(√2)2 − √2 + 3 = 2*2 − √2 + 3 = 7 − √2
Chodzisz do szkoły podstawowej, ze nie umiesz wykonać tak prostych obliczeń ?
2 sty 09:35
Mateusz: Pozdrowienia dla ogrodnika Co spisuje
5 sty 09:20
Mateusz: Pozdro dla 4Tak/To z bielska z ogrodnika a w szczególności dla 4dziewczyn z Tak
11 sty 10:47
5-latek: Jak już piszsesz to pisz porządnie
Bielsko to nazwa miasta wiec piszsemy z duzej litery
11 sty 10:53