31 gru 17:03
Ajtek:
Polecasz krwawą mery na dzisiejszą noc

.
Pomyślności w nadchodzącym roku
31 gru 17:12
5-latek: Wszelkiej pomyslnosci dla wszystkich uzytkowmikow forum w Nowym Roku

Witaj
Ajtek 
Z tego co pamietam toTy i tak musisz miec dobry słuch na dzisiaj
Zobaczymy czy znowu 1miejsce Mam brata w armii
31 gru 17:18
Mila:
"Może kiedyś, innym razem, dzisiaj raczej nie"!
31 gru 17:22
31 gru 17:25
31 gru 17:26
Ajtek:
Witam
Mila,
5−latek 
Dobry słuch to na jutro

.
31 gru 17:31
Mila:
Witam i pozdrawiam wszystkich, serdeczne życzenia pomyślności w AD 2017.
31 gru 17:49
Jack:
31 gru 18:15
stary rok:
31 gru 18:40
Adam: Wszystkiego najlepszego na nowy rok !
31 gru 18:42
Mariusz:
A teraz narysuj to w Pascalu albo w C
31 gru 18:59
Saizou :
Aby nadchodzący rok 2017 był lepszy niż Wasze najlepsze marzenia.
31 gru 19:04
Mariusz:
45>√2017>44
2, 3,5,7,11,13,17,19,23,29,31,37,41
2017:2 reszta 1
2017:3 reszta 1
2017:5 reszta 2
2017:7 reszta 1
2017:11 reszta 4
2017:13 reszta 2
2017:17 reszta 11
2017:19 reszta 3
2017:23 reszta 16
2017:29 reszta 16
2017:31 reszta 2
2017:37 reszta 19
2017:41 reszta 8
Następna liczba pierwsza jest większa od pierwiastka
a żadne dzielenie nie dało reszty równej zero więc masz rację że
2017 jest liczbą pierwszą
31 gru 20:11
31 gru 20:22
stary rok:
Następna liczba pierwsza ..... dopiero za
10 lat ....rok
2027
31 gru 20:22
Saizou :
Etuś pierwszego roku
31 gru 20:25
stary rok:
31 gru 20:26
Mariusz:
A jeszcze nie wziąłem pod uwagę reszty z dzielenia przez 43
ale przez 43 podzieli się dopiero liczba 2021=2025−4
a zatem
2017:43 reszta 39
31 gru 20:31
31 gru 21:11
Ajtek:
5−latek, gdyby tutaj był przycisk "Lubię to" to bym kliknął
31 gru 21:49
Mariusz:
W strefie GMT+2 już mają 2017
a mnie trochę sen już bierze
31 gru 23:12
Mariusz: Всего самого лучшего в новом году
1 sty 04:04
Mariusz:
@stary rok
#include<stdio.h>
#include<stdlib.h>
#include<conio.h>
int main(int argc,char** argv)
{
int i,n;
int* sieve;
n=atoi(argv[1]);
sieve=(int*)malloc((n+1)*sizeof(int));
for(i=0;i<=n;i++)
sieve[i]=0;
for(i=2;i<=n;i++)
for(j=i+i;i<=n;j+=i)
sieve[i]=1;
for(i=2;i<=n;i++)
if(sieve[i]==0)
printf("%i ",i);
printf("\n");
free(sieve);
}
1 sty 04:41
Mariusz:
#include<stdio.h>
#include<stdlib.h>
#include<conio.h>
int main(int argc,char** argv)
{
int i,j,n;
int* sieve;
n=atoi(argv[1]);
sieve=(int*)malloc((n+1)*sizeof(int));
for(i=0; i<=n; i++)
sieve[i]=0;
for(i=2; i<=n; i++)
for(j=i+i; j<=n; j+=i)
sieve[j]=1;
for(i=2; i<=n; i++)
if(sieve[i]==0)
printf("%i ",i);
printf("\n");
free(sieve);
return 0;
}
1 sty 04:55