matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomocy
Makato ♡:
Wyroznik Δ jest rowny 0 dla trojmianu kwadratowego A) y=x
2
+44 B)y=x
2
−4x+4 C)y=x
2
−4x+2 D) y=x
2
+4x Prosze o obliczenia
30 gru 16:29
Adamm:
B (x−2)
2
=x
2
−4x+4
30 gru 16:30
Makato ♡:
Dziekuje
30 gru 16:32