matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
help
Makato ♡:
πx
2
=π A) ma 2pierwiastki wymierne B) ma 1 pierwiastek C)nie ma 2 pierwiastki D)ma 2pierwiastki niewymierne Poprosze o obliczenia
30 gru 15:59
Adamm:
πx
2
=π x
2
=1 x=1 lub x=−1 odp. A
30 gru 16:00