matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomocy
Makato ♡:
Rownanie x
2
=π A) MA 2pierwiastki wymierne B) MA 1pierwiastek C) nie ma pierwiastkow D) ma dwa pierwiastki nie wymierne PROSZE O OBLICZENIA
30 gru 15:42
Adamm:
x
2
=π x=
√
π
∨ x=−
√
π
odp. D
30 gru 15:45