matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz
Olaaa:
Oblicz:
√
7
√
7
√
7
(dosc nieczytelnie to wyglada, ale to sa 3 pierwiastki z 7 jednen w drugim)
28 gru 18:16
Mila:
√
7
√
7
√
7
=x /
2
7*
√
7
√
7
=x
2
/
2
7
2
*7*
√
7
=x
4
/
2
7
4
*7
2
*7=x
8
x
8
=7
7
x=
8
√
7
7
28 gru 18:31