matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
zad
jaa:
nie wiem jak to obliczyc
https://zapodaj.net/c5f328f0ce263.bmp.html
wychodzi mi 24(2
4
)
−
3
/
5
+2
1
/
2
*
√
8
= 24 * 2
1
2
/
5
+4 = ? dobrze ? co dalej
27 gru 17:16
tomek:
32=2
5
27 gru 17:18
tomek:
popraw
27 gru 17:18
jaa:
a dobrze jest ?a co dalej mozna
27 gru 17:38
jaa:
mam pytaniejak obliczcy tako wartoosc −3a
m
:3/4
m
= −3a
m
* 3/4
−
m
? dobrze? co dalej
27 gru 17:42