Nati: Pomóżcie

PLIS

!
Oblicz długość wektora AB jeżeli podpunkt
a) A= (-1, 3) B= (2,-3)
6 lis 19:22
coco: →
AB = [ X(B) - X(A) , Y(B) - Y(A) ]
→
AB =[ 2 -(-1) , -3 -3]
→
AB = [ 3 , - 6 ]
→
I AB I = V ( 9 + 36) = V 45 = 3 V15
6 lis 19:31
Nati: a w postaci pierwiastków da sie to zapisać

?
6 lis 20:41
coco: takkkkkkk


własnie 3 V15
6 lis 21:33
Nati: sorry ale u nas w szkole inaczej to nauczycielka rozpisywała i dlatego pytam

pokazała jeden przykład i resztę nam zadała i mamy my sie głowić jak to

!
7 lis 06:14