liczba
liczba: Jak obliczyć to ?
20 gru 21:09
Eta:
m≠−5/3
−2|m−3|=−1|3m+5|
|m−3|=0,5|3m+5|
m−3= 0,5(3m+5) lub m−3= −0,5(3m+5)
dokończ .............................
20 gru 21:12
relaa:
| | −2 | |
|m − 3| • |
| = −1, dla 3m + 5 ≠ 0 |
| | |3m + 5| | |
2|m − 3| = |3m + 5|
2(m − 3) = 3m + 5 ∨ 2(m − 3) = −(3m + 5)
20 gru 21:13
liczba: m=11 lub m=1/5

20 gru 21:13
relaa:
Widzę, że dobrze się z Panią zgrałem.
20 gru 21:14
relaa:
| | 1 | |
m = |
| jest w porządku, ale m = 11 już nie. |
| | 5 | |
20 gru 21:17
Eta:
20 gru 21:31