matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
asymptoty
niezaliczesemestru:
uzupelnić rownianie asymptoty w −
∞
dla podanych funkcji: f(x) = (−(20x))+14) / ((−(19x
2
))−13x)−2 f(x)=((−(14x
2
))+14x)+15 / ((−(9x
2
))+8x)−1 f(x)=((−(14x
2
))+3x)+3 / (−(18x))+6 Bardzo proszę o pomoc.
18 gru 16:47