matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
asynptoty
małaAnia:
Nalezy uzupełnic rowanie asymptoty w −
∞
dla podanych funkcji: f(x)= ((−(9x
2
))+14x) + 9 / (5x
2
−13x)+10 y=? f(x)=(x
2
+7x)+1 / (−(17x))−7 y=? f(x)=17x−10 / (4x
2
−6x) −6 y=?
18 gru 14:18