mysz: 3,6+1,4x8/7
---------------- =
2-(-0,5)3
6 lis 19:02
takitam: mogłabyś powtórzyć zapis?

bo nie jestem pewien o co chodzi
6 lis 19:32
do takitam: te kropki(kreski)zastępują kreskę ułamkową
6 lis 19:51
mysz: mysz:
3,6+1,4*8/7
---------------- =
2-(-0,5)3
6 lis 20:03
kra kra: 36 14 8 36 2 * 8 52
------ + ------ * ------ ------ + ------ -------
10 10 7 10 10 10
-------------------------- = --------------------- = ----------- =
1 17 17
2 + ----- ---------- -------
8 8 8
52 8 52 *4 208
------ * ------ = --------- = --------

10 17 5 *17 105
6 lis 20:10