potega
QWERTY: 3
2x+5*3
−x+1=2
x+6
3
2x+5−x+1=2
x+6
3
x+6=2
x+6
co dalej
15 gru 22:37
QWERTY:
15 gru 22:44
===:
x+6=0
15 gru 22:44
QWERTY: nie rozumiem
15 gru 22:46
Janek191:
30 = 20 = 1
15 gru 22:47
===:
tylko 30=20
15 gru 22:47
QWERTY: Jak zrobić to
5x+2*72x+4=21x+2
15 gru 22:51
relaa:
Jak nie rozumiesz to zrób sobie coś takiego
3
x + 6 = 2
x + 6
x + 6 = 0 ⇒ x = −6.
15 gru 22:52
===:
5
x+2*7
x+2=3
x+2
35
x+2=3
x+2 i jak wyżej
15 gru 22:54
QWERTY: (0,4)
|x−6|≤2,5
|x−6|≥−1
x−6≥−1 v x−6≤1
x≥5 v x≤7
x∊<5,7>
15 gru 23:48
Eta:
|x−6|≥ −1 ⇒ x∊R
15 gru 23:50