| 1 | 1 | 1 | 1 | ||||
+ | + | ...+ | |||||
| 2*4 | 4*6 | 6*8 | 98*100 |
| 1 | 1 | 1 | 1 | ||||
= | ( | − | ) | ||||
| n(n+2) | 2 | n | n+2 |
| 1 | 1 | 1 | 1 | ||||
= | ( | − | ) | ||||
| 2*4 | 2 | 2 | 4 |
| 1 | 1 | 1 | 1 | ||||
= | ( | − | ) | ||||
| 4*6 | 2 | 4 | 6 |
| 1 | 1 | 1 | 1 | ||||
= | ( | − | ) | ||||
| 98*100 | 2 | 98 | 100 |
| 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | |||||||
( | − | + | − | + ... + | − | ) = | |||||||
| 2 | 2 | 4 | 4 | 6 | 98 | 100 |
| 1 | 1 | 1 | 1 | 50−1 | 49 | |||||||
= | ( | − | ) = | ( | ) = | |||||||
| 2 | 2 | 100 | 2 | 100 | 200 |