log50 | 2−log2 | 2−d | ||||
log2050= | = | =d ⇒ log2= | ||||
log20 | 1+log2 | 1+d |
3*10 | 2−d | |||
log15=log | = log3+1−log2=c log3= c−1+log2 = c−1+ | |||
2 | 1+d |
log40 | 1+2log2 | |||
log940= | = | =.......... dokończ | ||
log9 | 2log3 |
3 | 1 | |||
(1) log940 = ... = | log32 + | log35 | ||
2 | 2 |
log35 + 1 | ||
(2) log1015 = ... = | = c | |
log35 + log32 |
2log35 + log32 | ||
(3) log2050 = ... = | = d | |
2log32 + log35 |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |