matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz
Bryl:
Oblicz z rozpisaniem .
π
4
+4π /całość przez 3
15 gru 18:13
Jack:
?
1
1
17
π + 4π = 4
π =
π
4
4
4
17
π
4
17
π
4
17
1
17
=
=
π *
=
π
3
3
1
4
3
12
15 gru 18:26