matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Transformata La'Placa obwody RC
yoshik:
Witam, jestem tu świeżakiem potrzebuje osoby która mogłaby spojrzeć na równania. [url=
http://wstaw.org/h/e02b356ee8c/][img]http://wstaw.org/m/2016/12/15/1_jpg_300x300_q85.jpg[/img][/url]
[url=
http://wstaw.org/h/2d6aa500f91/][img]http://wstaw.org/m/2016/12/15/2_jpg_300x300_q85.jpg[/img][/url]
[url=
http://wstaw.org/h/19fe97757b1/][img]http://wstaw.org/m/2016/12/15/3_jpg_300x300_q85.jpg[/img][/url]
[url=
http://wstaw.org/h/e39bee6e1b3/][img]http://wstaw.org/m/2016/12/15/4_jpg_300x300_q85.jpg[/img][/url]
[URL=
http://wstaw.org/h/b6fdbe66c77/][IMG]http://wstaw.org/m/2016/12/15/5_jpg_300x300_q85.jpg[/IMG][/URL]
Potrzebuje jedynie uzyskać u2/u1 , lecz nie jestem w stanie odpowiednio tego równania przekształcić.
15 gru 17:05