matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Funkcje
Radek:
Naszkicuj wykres funkcji f(x)=2
x
, g(x)=2
x
−
3
, h (x)=2
x
+3 . Podaj zbiór wartości tej funkcji i asymptoty.
15 gru 11:32
Jerzy:
Potrafisz narysować wykres: y = 2
x
?
15 gru 11:39
ICSP:
https://matematykaszkolna.pl/strona/2870.html
− tutaj go ma
15 gru 11:54
Radek:
no i co dalej ?
15 gru 21:59