matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
równania
Iwona:
Oblicz a) 8
2
3
* 32−
3
5
b) 7
2−
√
3
*49
1+u
√
3
{2}
15 gru 11:28
Eta:
1
a) 2
2
*2
−3
=2
−1
=
2
b) 7
2−
√
3
*7
2+
√
3
= 7
4−3
= 7
15 gru 11:55