matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
p5{32}^3 =?
mata:
5
√
32
3
=?
14 gru 19:48
endziulla:
32
3
*
1
/
5
14 gru 19:51
endziulla:
32
3
/
5
= 2
5
*
3
/
5
= 2
3
= 8
14 gru 19:53
mata:
dzieki
14 gru 20:15