matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Fizyka
shadow:
Jeżeli ktoś byłby w stanie coś podpowiedzieć to będę bardzo wdzięczny
Zaprojektuj stabilizator przyjmując następujące założenia: U
WE
=1,2U
Z
ΔU
WE
=±10% U
WE
I
Zmax
=P
max
/U
Z
I
Zmin
−na podstawie charakterystyki R0≈1÷3kΩ
13 gru 18:42
Shadow:
Up
14 gru 21:17