matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
PLISSSSSSSSSSSS
miro412:
dane są zbiory a)A=(−3,−2,−1,0,1,2,3) B=(1,2,3,4,6,8) WYZNACZ AUB ,A
B
,A\B ,B\A
12 sty 22:46
Eta:
zobacz tu
1065
12 sty 23:00
Cedro:
AuB = (−3,−2,−1,0,1,2,3,4,6,8) A
B
= (1,2,3) A\B = (−3,−2−1,0) B\A = (4,6,8)
13 sty 08:59