1 | m1 | 2 | m2 | 17 | m1+m2 | ||||||
= | , | = | , | = | |||||||
2 | c1 | 3 | c2 | 27 | c1+c2 |
m1+c1 |
| 9 | c1 | ||||||||||
mamy obliczyć | = | = | |||||||||||
m2+c2 |
| 10 | c2 |
1 | 2 | 17 |
| |||||||||||||||||
m1= | c1, m2= | c2, | = | , | ||||||||||||||||
2 | 3 | 27 | c1+c2 |
17 | 1 | 2 | |||
(c1+c2)= | c1+ | c2 | |||
27 | 2 | 3 |
7 | 1 | ||
c1= | c2 | ||
54 | 27 |
c1 | 2 | ||
= | |||
c2 | 7 |
m1+c1 | 18 | ||
= | |||
m2+c2 | 70 |
1 | 2 | 2 | 4 | 3 | 6 | ||||||
x+ | y=17 | x+ | y=34 | x+ | y=51 | ||||||
3 | 5 | 3 | 5 | 3 | 5 |
2 | 3 | 2 | 3 | 4 | 6 | ||||||
x+ | y=27 | x+ | y=27 | x+ | y=54 | ||||||
3 | 5 | 3 | 5 | 3 | 5 |
1 | 1 | |||
y =7 | x=3 | |||
5 | 3 |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |