π | ||
6*x = 6* | = π | |
6 |
π | ||
84*x = 84* | = 14π | |
6 |
π | ||
102*x = 102* | = 17π | |
6 |
π | 34π | 1 | ||||
68*x = 68* | = | = 11 | π | |||
6 | 3 | 3 |
π | 9π | 1 | ||||
27*x = 27* | = | = 4 | π | |||
6 | 2 | 2 |
π | 1 | |||
f( | ) = 7*sinπ + ln(e6) + 8*cos(14π) + 1*tg(17π) + 5*sin(11 | π) + 1*ln(1) + | ||
6 | 3 |
1 | ||
5*cos(4 | π) = | |
2 |
1 | 1 | |||
= 7*0 + 6 + 8*cos(14π−14π) + tg(17π−16π) + 5*sin(11 | π−10π) + 1*0 + 5*cos(4 | π−4π) = | ||
3 | 2 |
1 | 1 | |||
= 0 + 6 + 8*cos(0) + tgπ + 5*sin(1 | π) + 0 + 5*cos( | π} = | ||
3 | 2 |
1 | π | |||
= 6 + 8*1 + 0 + 5*sin(π+ | π) + 5*cos( | ) = | ||
3 | 2 |
1 | ||
= 6 + 8 + 5*(−sin( | π) + 5*0 = | |
3 |
√3 | ||
= 14 − 5* | + 0 = | |
2 |
5√3 | ||
= 14− | ||
2 |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |