matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Wykorzystać denicję do sprawdzenia, czy podane funkcja ma ekstrema lokalne we
dzielnystudent:
Wykorzystać denicję do sprawdzenia, czy podane funkcja ma ekstrema lokalne we wskazanym punkcie
⎧
|x| dla x ≠ 0
f(x) =
⎩
1 dla x = 0
x
0
= 0
11 gru 20:42
Janek191:
11 gru 20:45
dzielnystudent:
no i co dalej w sumie
11 gru 20:56