matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Zadanie nr 5 fg
Wałowa:
Na plaszczyznie leza punkty A B C D E przy czym ich odleglosci spelniaja warunki AE+EB=AB CE+DE=CD AC+BC=AB Udowodnij ze punkty B C i D leza na jednej prostej
11 gru 08:15
Wałowa:
11 gru 09:04