matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Arctgx
H5o:
√3
Arctg(
) = ?
3
9 gru 12:35
Janek191:
√
3
π
arctg (
) =
3
6
9 gru 12:43
Jerzy:
π
=
3
9 gru 12:43
Jerzy:
π
a... tam jest arctg ..to :
6
9 gru 12:43
H5o:
A tg?
9 gru 13:04
Janek191:
y = arctg x to funkcja odwrotna do funkcji y = tg x
9 gru 13:26