matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
policz wartośc dla argumentu
werka:
oblicz wartość funkcji dla x=−
3
√
2
f(x)=1/2 x
2
+ 1/x
7 gru 20:11
Janek191:
1
1
f( −
3
√
2
) = 0,5( −
3
√
2
)
2
+
= 0,5
3
√
4
−
−
3
√
2
3
√
2
7 gru 20:50
werka:
dziękuje
7 gru 20:52