matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz branice ciągu
OLKA:
√
1+2+3...+n
OBLICZ GRANICE CIĄGU
n
7 gru 19:00
5-latek:
n(n+1)
1+2+3+....+n=
2
7 gru 19:01
Jerzy:
n
2
+n
√
2
= lim
√
=
√
1/2
=
2n
2
2
7 gru 19:07