logarytmy
1111: Logarytmy
Oblicz: log1/2 8=
5log5 √7=
3log3 √6=
log3 √5=
Oblicz x jeśli :
a) logx 32=5
b) log27 X=2/3
c)logx 1/9=
d)log4 X=3/2
Oblicz
a) log√2 8−2log√2 2+log√2 4 =
b)log√2 10−log√2 5+ 3log√2 2=
7 gru 18:43
7 gru 18:43
zef: Miłej zabawy
7 gru 18:43
Eta:
...do białego rana
7 gru 18:45
1111: pomóżcie coś bo nie ogarniam tego
7 gru 18:47
5-latek: Pokaze na przykladzie
logU{1}[2}8= log4= 0,6
Ale to chyba nie chodzi o to
pewnie chodzi o takie cos
log1/28= −3
Nie chce sie po prostu opisac na darmo
7 gru 18:55